Lassers

Ons team voert lasdiensten uit ter ondersteuning van metaalproductie en -reparaties. Het team van Share Human Skills heeft werkzaamheden uitgevoerd in verschillende Europese scheepsbouw- en scheepsreparatiewerven, energiecentrales, civiele techniek en beschikken over talrijke aanbevelingsbrieven die de kwaliteit van de procedures 111, 121, 131, 135, 136, 138, 141 en andere aantonen.

Of neem direct contact op
Wat ons team kan:

Bouwonderdelen

Schilderen op een zorgvuldig voorbereid oppervlakte is de gemakkelijkste manier om roest te voorkomen. De beste manier om de levensduur van dure constructies te verlengen.

Industriële constructies

Laswerkzaamheden op industriële constructies eist vakmanschap, ervaring en inzicht. Onze mensen zijn ervaren, gecertificeerd en werken internationaal. Geen beperkingen dus.

Scheepsbouw

In de scheepsbouw wordt elke las bekeken en is het belangrijk de hoogste kwaliteit te behalen. Voor grote projecten nodigen wij je graag uit op ons trainingscentrum.

Reservoirs, tanks, containers, etc

Onderhoud, bouw of verbouw van reservoirs, tanks, containers en overige kan de levensduur van een installatie vergroten. Wij weten wat daarbij komt kijken.

Metaal constructies

Constructies op niveau en speciaal hoogopgeleid personeel staat de moeilijkste bouwkundige vraag bij in kennis, daad en projectmatige uitvoering.

Overige werkzaamheden

Lukt het niet met duct tape? Neem contact met ons op en we bespreken mogelijkheden.

Vul vrijblijvend de offerte aanvraag in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

*Bij het versturen bewijs je dat je een officieel Nederland gevestigd bedrijf bent
Bedankt! Je gaat snel van mij horen!
Oeps! Check de velden nog een keer.
Sharon op stoel
Sharon Huzink Founder